yla-logo

uki helluntai logo4

Päävalikko

Seurakuntamme


Deprecated: Non-static method \CMS\Application\SiteApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/uudenkau/public_html/modules/mod_icemegamenu/helper.php on line 118

Deprecated: Non-static method \CMS\Application\CMSApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/uudenkau/public_html/libraries/src/Application/SiteApplication.php on line 275

Syysloman perhepäivä

Tervetuloa syyslomalla järjestettävään koko seurakunnan perhepäivään.

Aika: 26.10.2017  alk. klo 10 päättyminen n. klo 17

Paikka: Korven tila, Siivotuntie 200

Ilmoittautumiset 22.10.2017 mennessä 050-5229628/Marika tai kerrothan mahdollisista ruoka-aineallergioista ilmoittautuessasi.

Varaudu sään mukaan, sillä tarkoituksena on viettää päivä ulkoilun merkeissä. Sateen sattuessa sateensuojaakin löytyy.

Osallistuminen on maksutonta, mutta ruokailusta on vapaaehtoinen maksu.

Kaikki mukaan!

P.S. Jos et itse pysty osallistumaan, mutta haluaisit lastesi osallistuvan, niin sovithan jonkun toisen aikuisen kanssa vastuusta lastesi/lapsesi osalta. Lapsia ei saa tuoda paikalle ilman, että on sovittu kuka aikuinen on heistä vastuussa.

 

Lasten toimintaa   

Pyhäkoulussa opitaan Taivaan Isästä lasten ikätasoon sopivalla tavalla musiikin, askartelun, näytelmien ja monien muiden tapojen avulla. Pyhäkoulu on jaettu kahteen ryhmään. Naperot on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaat yhdessä huoltajan kanssa. Junnuihin taas kuuluvat yli 6-vuotiaat lapset. Pyhäkoulut sunnuntaisin aamujumiksen aikaan erikseen ilmoitettuina päivinä.