yla-logo

uki helluntai logo4

Päävalikko

Seurakuntamme


Deprecated: Non-static method \CMS\Application\SiteApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/uudenkau/public_html/modules/mod_icemegamenu/helper.php on line 118

Deprecated: Non-static method \CMS\Application\CMSApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/uudenkau/public_html/libraries/src/Application/SiteApplication.php on line 275

Ajankohtaista:

Sunnuntaina 19.11. jumalanpalveluksen jälkeen seurakunnan musiikkiväen tapaaminen Mirkku Junnilan johdolla. Tarjolla on kahvia ja pientä suolapalaa. Kaikki laulajat, soittajat, muusikot ja erityisesti uudet musikaaliset ihmiset tervetuloa mukaan!

 

Musiikki

Musiikki on Jumalan lahja, ihan kaikille. Musiikki pukee sanoiksi senkin, mille et löydä sanoja. Musiikin avulla voimme ylistää ja palvoa Jumalaa ja musiikin avulla Jumala voi puhua meille. Musiikki ilmaisee syvimpiä tuntojamme ja sen avulla voimme kokea yhteenkuuluvuutta. Miten rikas lahja!
Seurakunnan yhteislaulua varten käytössämme on vapaiden suuntien yhteinen Hengellinen laulukirja ja uudempien laulujen sanat heijastetaan skreenille. 
Ylistäminen on olennainen osa jumalanpalveluselämää. Se on sydämen asenne, musiikkityylistä riippumatta. Keskipisteenä on rakas Kuninkaamme, joka on arvollinen saamaan kaiken kiitoksen, ylistyksen ja kunnian.

Äijäkööri
Komiaääninen edustus suomalaista mieslaulua Riikka Mäkisalon säestämänä.

G&O
Granger Simmons ja Odetta Lee-Simmons muodostavat duon, joka on jo pitkään tehnyt musiikkia kansainvälisillä vesillä. Laulaja- & lauluntekijäpariskunta kokee sydämensä asiaksi erityisesti ylistyksen ja sen johtamisen. 

Ylistyksenjohtajia ja säestäjiä

Kirsi Laivo, ylistyksenjohtaja
Marianne Valopaasi, ylistyksenjohtaja
Riikka Mäkisalo, säestys, piano
Mika Äijäläinen, säestys, piano

Antti Korpi, laulu ja säestys, haitari

Daniel Palmroth, laulu ja säestys, kitara