Matkaterveiset Nepalista, osa 1

Home, sweet home

Pääsin pitkältä matkaltani onnellisesti kotiin! Enkelit Eeva ja Kurre olivat kentällä vastassa kukkien kera.Toteutin lujasti päätökseni käydä suihkussa, olla suu auki ja vasta sen jälkeen mennä nukkumaan. Ihana oma sänky, suloinen uni, sain hyvät yöunet.

Aamulla alkoi soida mielessä laulun sanat: "Puhu vain J umalain, koske alttrisi hiilellä.... riemuin vastaan minut lähetä..." Olen todella väsynyt, levon tarpeessa, on kova univajaus. Mutta olen onnellinen, enemmän kuin kiitollinen, kiitosmielellä ja - kielellä. 

Vielä joitakin kotiinlähdön tunnelmia sieltä Nepalista:

Kurssin päätöstilaisuus ei onnistunut kaikista yrityksistä huolimatta, joten yksi kurssilainen, Binay (ihana autonkujettajani ) ojensi minulle todistuksen. Sain myös päättäjäislahjaksi valokuvakehyksen Jossain yhteydessä kuessilaiset saavat todistuksensa, jotka olen allekirjoittanut. 

Tämän nuoren miehen ajatusksena on aloittaa oma yritys. Hän alkaa leipoa myyntiin ja panna bisneksen pyörimään. Hänen sisarellaan on ruokapaikka ja uunikin, joten pitää vain kääriä hihat ja alkaa töihin. Hänellä on vaimo ja neljävuotias pikkumies. Haluan tukea ja rohkaista tätä nuorta kaikella tavalla, pitää yhteyttä häneen ja siunata häntä.

Kuvissa:
todistukseni
päättäjäislahjaksi valokuvakehys
halaus
todistus

valokuvakehys

 autonkuljettajani