ganga“Grandma, I finished today my first baking class!“

(Isoäiti, sain tänään päätökseen ensimmäisen pitämäni leipomiskurssin!)

Tällaisen iloisen viestin sai Riitta Nepalista viime viikolla. Kyseessä on nuori nepalilainen nainen, Ganga Karki, joka siis jatkaa nyt leipomiskurssien pitämistä Nepalissa! Fidan työntekijä Päivi Leppänen oli jo aloitellut hänen opettamistaan  ja vapaaehtoistyöjaksoillaan Riitta jatkoi opetusta huhtikuussa ja sitten loka- marraskuussa iltaisin lisää vielä tukiopetuksella. Tulosta tuli.ganga1


Ganga on todella oppivainen ja näppärä, hänellä on "taito hyppysissä" ja kun paikallinen opettaa paikallisia, ei ole kieliongelmiakaan!

Ganga on hyvin köyhistä, kurjista lähtökohdista, mutta määrätietoisesti ponnistellut eteenpäin. Nyt hän opettaa kurssikeskuksessa, siis on työtä ja toimeentuloa sen kautta. Hän on naimisissa, yhdessä puolisonsa kanssa uskossa ja kertoo kauniisti, että "rakastaa isoäitiä ja muistaa rukouksin". Hänen suuri unelmansa on saada oma yritys, leipoa ja myydä leivonnaisia.

Riitta jatkaa: "Olen keräillyt hänelle leivontavälineitä, jotka sitten matkaavat hänelle Nepaliin. Kiitos myös sinulle mukanaolostasi!"