yla-logo

uki helluntai logo4

Päävalikko

Aijalainen KurtHuutokauppa !

Jossain vaiheessa jokainen meistä kyselee olemassaoloonsa liittyviä kysymyksiä. Miksi minä olen syntynyt tähän perheeseen, tähän maahan, miksi olen ja mikä on minun elämäni tarkoitus?
Raamattu kertoo meille Jumalan suunnitelmasta meitä jokaista varten.
Kun katsoo elämää ja mitä kaikkea se pitää sisällään, vaikuttaa siltä kuin olisimme suunnattomassa huutokaupassa, jossa käydään sattumanvaraista kauppaa elämällämme. Yleensähän meklari on se joka saamiensa hinnannostojen perusteella myy eniten tarjoavalle. Tässä elämäämme koskevassa "huutokaupassa” kohteena on katoamaton sielumme ja päätökset teemme me itse, sinä ja minä valitsemme mihin käytämme aikamme ja mitkä ovat elämämme moraaliset ja eettiset arvot.

Ap 17: 26, 27

 26. Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat,  27. että he etsisivät Jumalaa, jos ehkä voisivat hapuilemalla hänet löytää - hänet, joka kuitenkaan ei ole kaukana yhdestäkään meistä;

Voit tietysti sanoa, ettei sinun mielestäsi Raamattu ole mikään uskottava kirja. Plaise Pascal, filosofi ja matemaatikko, joka eli 1600 luvulla sanoi ystävälleen Jumalasta: ”Jos minä uskon Jumalaan ja kuolemanjälkeiseen elämään ja sinä et, eikä Jumalaa ole, me molemmat häviämme kuollessamme. Kuitenkin jos Jumala on olemassa, sinä häviät silloinkin, mutta minä voitan kaiken.”

Tänään miettiessämme elämämme tarkoitusta, älkäämme jättäkö huomiotta Jumalan ilmoitusta ja tarjousta. Jumalalla on suunnitelma meidän jokaisen elämälle, sinunkin, valitsemme itse saako tuo suunnitelma toteutua vai ei. Elämäsi huutokaupassa ei ole kyse siitä mitä Jeesus mahdollisesti tarjoaa sinun sielustasi, vaan siitä mitä Jeesus on jo maksanut sinustakin. Hän on maksanut sinusta täyden hinnan, Hänen verensä on vuotanut Golgatan keskimmäisellä ristillä sinun tähtesi, Hän on kuollut sinun puolestasi, Hän on vuodattanut verensä sinun syntiesi tähden, että saisit kaikki syntisi anteeksi ja iankaikkisen elämän. Sinä ja minä, me, päätämme saako Hän olla elämämme hallitsija vai joku muu.
Jokainen joka tahtoo Jeesuksen omakseen, hänet myös Jeesus tahtoo omakseen. Anna Jeesukselle Kristukselle tilaisuus vaikuttaa elämääsi.

Siunausta kesääsi, Jeesus Kristus antaa sinulle todellisen elämän, tulevaisuuden ja toivon.

Uudenkaupungin Helluntaiseurakunnan pastori Kurt Äijäläinen