yla-logo

uki helluntai logo4

Päävalikko

,Aijalainen Kurt
TEKSTIVIESTI
JUMALALTA!


Oletko koskaan saanut tekstiviestiä?
Haluan lähettää sinulle, ehkä erikoisen koskaan saamasi tekstiviestin. Maailman pisimmän tekstiviestin on lähettänyt Jumala. Se kirjoitettiin 1600 vuoden aikajaksolla. Sen kirjoittamiseen osallistui 40 ihmistä ja se koostuu 66 osasta. Jumalan tekstiviesti on yhtenevä, tämänkin päivän ihmistä koskettava, hämmästyttävä kokonaisuus. Tekstiviesti sisältää rakennuspuut elämän rakentajille, sinulle ja minulle. On selvää, ettei parempia ohjeita löydy, sillä tekstiviestin lähettäjä on ihmisen Luoja itse. Koska olemme 160 merkkiin tottuneita ihmisiä, olen koonnut tuosta mahtavasta tekstiviestistä 160 merkkisen koosteen:
Aloittaisin viestin laittamalla kaksoispisteen ja kaarisulun avulla kolme kertaa hymyilevillä kasvot: :) :) :) Ne vievät välilyönteineen 9 merkkiä, mutta asia on sen arvoista: Jumalalla on todella hyvät ja rakastavat ajatukset meitä kohtaan. 
Sitten viesti jatkuisi lausella:  Minä olen tie, totuus ja elämä.  Jeesuksen kuolemattomat sanat Johanneksen evankeliumista vievät 32 merkkiä. Miljoonat ihmiset todistavat näiden sanojen olevan enemmän kuin mustetta paperilla tai kidettä näyttöruudulla.
Sitten 53:n merkin mittainen lause, joka on suoraa edellisen jatkoa: Kukaan ei pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani. Kysymyksessä on totuus, jonka monet haluaisivat ohittaa. Koko kristillisen sanoman ydin on Jeesuksessa, joka tuli sillaksi ihmisen ja Jumalan välille.
Seuraavaksi 44 merkin mittainen lause Jeesuksen sanoista. Sitä joka luokseni tulee, minä en aja pois. Tämä on rohkaiseva lause, jota tarvitsee erityisesti masentunut ja syyllisyyden painama ihminen. On mahtavaa olla tervetullut ja odotettu.
Viimeisellä 22:lla merkillä muistuttaisin Jeesuksen hyvästä huolenpidosta. Minä olen hyvä Paimen! Hän tarjoaa kokonaisvaltaista huolenpitoa jokaiselle elämän päivälle aina taivaskotiin saakka.
Tasan 160 merkkiä on koossa. Valikko...lähetä viesti...ok!  Toivon että näppäilet valikko...vastaa tai ainakin poimi numero...ok.  Tälläinen viesti sinulle, hyvää päivänjatkoa!       Uudenkaupungin Helluntaisrk, pastori Kurt Äijäläinen.